Mit is mondhatnék coachként Neked?

Eljöttél hozzám, mert tudod, hogy ami most van, amit és ahogy most élsz, az nem teljes. Ál, talmi, félig-lét.

Ha nem teszel ellene, márpedig akarsz, mert itt vagy, szépen lassan elmúlsz. Hidd el várhatsz, amíg egyszer csak arra nem ébredsz, hogy késő, elmúlt, elment, elhagyott. Vagy dolgozol érte, és nem várod, hogy a megoldás egyszer csak eljön, vagy, hogy majd valaki megoldja helyetted. Én egyedül nem segíthetek… mert nem az én életem. De Te eljöttél ide, mert tudod, hogy tenni akarsz, mert megvan benned az a pici szikra, amit csak fel kell csiholni. Én megértem, elhiszem, tudom, hogy a szikrádat leginkább hagynák kihunyni. De én nem hagyom!

Ha sikerül?

Esélyt kapsz egy tartalmas életre, de nem általam, Önmagad által.

Ha nem?

Feldod?! Elveszel?! Kihunysz?! Hagyod elsétálni az életet, a szerelmet, a boldogságot?

Vársz vagy cselekszel?

Várni akarsz vagy cselekedni?

Elhiszed, hogy más is élt már így? Elhiszed, hogy eljöhet az a pont amikor rossz lesz tükörbe nézni, mert nem tettél meg mindent?

Az életed is lépésekből, szakaszokból áll, a veszteség, a változás állandó egyensúlyában. Kérdés, hogy készen állsz a fogadására? Elengedted amit cipelsz, hogy azáltal helyet adj az újnak?

Meg tudod csinálni egyedül is! Mint ahogy a tested is edzheted egyedül. De honnan tudod mi lesz a mozdulatod eredménye? Hogy nem csípődik-e be egy idegszálad a rossz mozdulatod miatt? Ugyanígy honnan tudod, hogy egy döntésed nem bénít-e le annyira, hogy nem tudsz majd cselekedni?

Fogd meg és ne ereszd el a pillanatot! Mert ha egyszer el kell majd számolnod önmagaddal, akkor tudod meg, hogy jól csináltad-e! Hogy élted-e az életed, vagy csak sodródtál?

Ezt nem tudom megtenni helyetted!

Gyere el hozzám ha:

kép forrása:http://knask.deviantart.com/art/I-m-feeling-blue-186021980

 

- Azt érzed, hogy nem vagy elég jó?

- Önbizalomhiányban szenvedsz, mely meggátol a mindennapokban?

- Megoldatlan problémákkal szembesülsz a családi kapcsolataidban?

- Párkapcsolatban élsz, de úgy érzed nem azt kapod, mint amit megérdemelsz?

- Még mindig egyedülálló vagy, de Te nem így képzelted az életed?

 

Rb coaching és mediáció

rbcoaching7@gmail.com

Különbség a coaching és a pszichoterápia között

- pszichoterápia a múltra irányul, a coaching a jelenre, és a jövőre fókuszál. "Szép múlt vár ránk." - Dr. Kollár József, - akkor érdemes coachoz fordulnod, ha nem tartós, pszichológiai jellegű gondok állnak a háttérben, - krízisintervenció, mint pszichológiai megoldás vs. coaching és az elakadásból való kimozdítás, - a life coaching lehetséges témái és célcsoportjai a pszichológiai tanácsadással egybe eshet, - a coach NEM tréner és NEM pszichológus, - amiben hasonlít a pszichoterápiás ülés a coaching folyamat: négyszemközti, szigorú etikai szabályai vannak (titoktartás)